Frakt & Leverans

 Vendisa HB levererar över hela Sverige. Leveranser görs med Postnord och deras partners. Du har rätten att avbeställa och returnera varor genom att kontakta Kontorsredo kundtjänst eller använda kontaktformuläret på Kontorsredo-hemsidan inom 14 dagar efter att du har mottagit dina varor (http://www.kontorsredo.se, förutsatt att varorna förblir i förpackningen i samma tillstånd som de var i när du fick dem. Kunden är dock själv ansvarig för risken att transportera returnerade varor till Kontorsredo.

Om du som kund anser att leveransen är försenad så pass att du inte längre vill motta den är det ditt ansvar att avbeställa. I fall då beställningen redan har skickats måste kunden ta emot varan. Avbeställningen gäller inte förrän kunden har bekräftat med Kontorsredo.se via mejl. Om en produkt har slutat tillverkas har Kontorsredo.se rätten att avbryta ett köp och betala tillbaka summan till kunden. Kontorsredo informerar då kunden om en annan eller likvärdig vara om det finns en.

Följande tjänster kan kompletteras på respektive order. Det krävs en kontakt med kundtjänst för att lägga in tjänsten på ordern. Debetering kan tillkomma.

Leveransbesked = Postnord ringer 15-30 minuter innan de är på plats.

Inbärning av gods = Chauffören bär in godset till anvisad plats. Reservation om kund t ex beställer en pall koperingspapper och vill ha det inburet och det saknas hiss eller att det inte går in en palltruck i huset. Då krävs det två man och debiteringen blir annorlunda. Ett annat ex vara stoppförbud på gatan vilket gör att debiteringen kan avvika.

Avisering av gods = Postnord aviserar godset via telefon eller sms. Om vi lägger in ett mobilnummer blir det sms-avisering och vid vanligt telefonnummer blir det ett telefonsamtal, Leveransen försenas en dags eftersom mottagaren kontaktas dag 1 för leverans dag 2.

Leveransbevakning = Innebär att angivet mobilnummer får uppdatering via sms enl följande; - Godset hämtas på centrallagret
- Godset ankommer distribuerande terminal
- Godset lastat på bil

- Levereras hos mottagaren

N8-sändning = Postnord lämnar godset utan kvittens. Postnord får ställa av godset utan kvittens enl överenskommelse. Kunden måste vara medveten om, ifall det saknas något kolli, står avsändaren fri från ersättningskrav.